Odredbe i uvjeti

Odredbe i uvjeti (“Uvjeti”)

Zadnja izmjena: 10. srpnja 2019.

Molimo Vas da pažljivo pročitate ove Uvjete i odredbe (“Uvjeti”, “Uvjeti i odredbe”) prije korištenja https://www.tatabrada.tv web stranice (“Usluga”) kojom upravlja tatabrada.tv (“nas”, “mi”, ili “naše”).

Vaš pristup i korištenje Usluga uvjetovan je vašim prihvaćanjem i poštivanjem ovih Uvjeta. Ovi uvjeti se primjenjuju na sve posjetitelje, korisnike i druge korisnike koji pristupaju ili koriste uslugu.

Pristupanjem ili korištenjem Usluga pristajete na obvezivanje ovih Uvjeta. Ako se ne slažete sa bilo kojim delom uslova, ne možete pristupiti Usluzi. Ugovor o uslovima i odredbama za tatabrada.tv kreiran je uz pomoć PrivacyPolicies.com Uvjeti i odredbe Generator .

Linkovi na druge web lokacije

Naša usluga može sadržavati linkove na web stranice trećih strana ili usluge koje nisu u vlasništvu ili pod kontrolom tatabrada.tv.

tatabrada.tv nema kontrolu i ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj, pravila o privatnosti ili prakse bilo kojih web stranica ili usluga trećih strana. Nadalje priznajete i slažete se da tatabrada.tv neće biti odgovoran niti odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakvu štetu ili gubitak uzrokovan ili za koji se tvrdi da je uzrokovan ili u vezi s korištenjem ili oslanjanjem na bilo koji takav sadržaj, robu ili usluge dostupne ili preko takvih web stranica ili usluga.

Preporučujemo vam da pročitate odredbe i uvjete i pravila o privatnosti web-lokacija ili usluga trećih strana koje posjećujete.

Važeći zakon

Ovi Uvjeti se uređuju i tumače u skladu sa zakonima Bosne i Hercegovine, bez obzira na njegove odredbe o sukobu zakona.

Naš neuspjeh u primjeni bilo kojeg prava ili odredbe ovih Uvjeta neće se smatrati odricanjem od tih prava. Ako se bilo koja odredba ovih Uslova smatra nevažećom ili neprovedivom od strane suda, preostale odredbe ovih Uslova ostaju na snazi. Ovi Uslovi čine ceo sporazum između nas u vezi sa našom uslugom, i zamenjuju i zamenjuju sve prethodne sporazume koje možemo imati između nas u vezi sa uslugom.

Promjene

Zadržavamo pravo, po vlastitom nahođenju, da izmijenimo ili zamijenimo ove Uvjete u bilo koje vrijeme. Ako je revizija materijalna, pokušaćemo da obezbijedimo obaveštenje najmanje 30 dana pre nego što počnu da važe novi termini. Ono što čini materijalnu promjenu određuje se prema našem nahođenju.

Ako nastavite da pristupate ili koristite našu Uslugu nakon što te revizije postanu efektivne, slažete se da ćete se pridržavati revidiranih uslova. Ako se ne slažete s novim uvjetima, prestanite koristiti uslugu.

Kontaktirajte nas

Ako imate pitanja o ovim Uvjetima, kontaktirajte nas.