Politika privatnosti

Pravila o privatnosti

Datum stupanja na snagu: 10. jul 2019.

tatabrada.tv (“mi”, “mi” ili “naš”) upravlja web stranicom https://www.tatabrada.tv/ (u daljem tekstu “Usluga”).

Ova stranica vas informira o našim politikama u vezi sa prikupljanjem, korištenjem i otkrivanjem osobnih podataka kada koristite našu uslugu i izborima koje ste povezali s tim podacima. Naša Politika privatnosti za tatabrada.tv je kreirana uz pomoć Generatora privatnosti o privatnosti .

Vaše podatke koristimo za pružanje i poboljšanje usluge. Koristeći Uslugu, pristajete na prikupljanje i korištenje informacija u skladu s ovom politikom. Osim ako je drugačije definisano u ovoj politici privatnosti, pojmovi korišćeni u ovoj politici privatnosti imaju ista značenja kao u našim uslovima i odredbama, dostupnima na adresi https://www.tatabrada.tv/

Prikupljanje informacija i upotreba

Prikupljamo nekoliko različitih vrsta informacija za različite svrhe kako bismo vam pružili i poboljšali našu uslugu.

Vrste prikupljenih podataka

Osobni podaci

Dok koristimo našu Uslugu, možemo vas zamoliti da nam dostavite određene informacije koje se mogu identificirati i koje možete koristiti za kontaktiranje ili identifikaciju (“Osobni podaci”). Informacije koje mogu da identifikuju osoba mogu uključivati, ali nisu ograničene na:

 • Adresa e-pošte
 • Ime i prezime
 • Kolačići i podaci o upotrebi

Podaci o upotrebi

Možemo takođe prikupljati informacije o tome kako se pristupa i koristi Usluga (“Podaci o upotrebi”). Ovi podaci o upotrebi mogu uključivati ​​informacije kao što su adresa internet protokola na računaru (npr. IP adresa), tip preglednika, verzija preglednika, stranice naše usluge koje posjećujete, vrijeme i datum vaše posjete, vrijeme provedeno na tim stranicama, jedinstveno identifikatori uređaja i drugi dijagnostički podaci.

Praćenje i podaci kolačića

Koristimo kolačiće i slične tehnologije praćenja za praćenje aktivnosti na našoj usluzi i držanje određenih informacija.

Kolačići su datoteke s malom količinom podataka koje mogu sadržavati anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se šalju vašem pretraživaču sa web lokacije i pohranjuju se na vašem uređaju. Tehnologije praćenja koje se takođe koriste su svetionici, oznake i skripte za prikupljanje i praćenje informacija i za poboljšanje i analizu naše usluge.

Možete uputiti Vašem pregledniku da odbije sve kolačiće ili da navede kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvaćate kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove naše usluge. Više informacija o upravljanju kolačićima možete saznati u vodiču za kolačiće preglednika .

Primjeri kolačića koje koristimo:

 • Kolačići sesije. Koristimo kolačiće sesije za upravljanje uslugom.
 • Preferencijalni kolačići. Koristimo Preference Cookies da bismo zapamtili vaše postavke i različite postavke.
 • Sigurnosni kolačići. Koristimo sigurnosne kolačiće za sigurnosne svrhe.

Upotreba podataka

tatabrada.tv koristi prikupljene podatke za različite svrhe:

 • Za pružanje i održavanje usluge
 • Da biste vas obavijestili o promjenama u našoj usluzi
 • Da biste dopustili da učestvujete u interaktivnim značajkama naše usluge kada to učinite
 • Pružanje brige i podrške korisnicima
 • Da biste pružili analizu ili vrijedne informacije kako bismo mogli poboljšati uslugu
 • Pratiti korištenje usluge
 • Za otkrivanje, sprječavanje i rješavanje tehničkih problema

Prenos podataka

Vaše informacije, uključujući osobne podatke, mogu se prenijeti i održavati na računalima izvan vaše države, pokrajine, zemlje ili druge državne nadležnosti gdje se zakoni o zaštiti podataka mogu razlikovati od zakona iz vaše nadležnosti.

Ako se nalazite izvan Bosne i Hercegovine i odlučite nam dostaviti informacije, imajte na umu da podatke, uključujući osobne podatke, prenosimo u Bosnu i Hercegovinu i tamo ih obradimo.

Vaš pristanak na ovu Politiku privatnosti koju slijedi vaša predaja takvih informacija predstavlja vaš pristanak na taj prijenos.

tatabrada.tv će poduzeti sve potrebne korake kako bi osigurao da se vaši podaci tretiraju na siguran način iu skladu s ovom Politikom privatnosti, a nikakav prijenos vaših osobnih podataka neće biti u organizaciji ili zemlji, osim ako ne postoje odgovarajuće kontrole uključujući sigurnost vaših podataka i drugih ličnih podataka.

Otkrivanje podataka

Pravni zahtjevi

tatabrada.tv može otkriti vaše osobne podatke u uvjerenju da je takva akcija potrebna za:

 • Da bi se ispunila zakonska obaveza
 • Zaštititi i braniti prava ili vlasništvo tatabrada.tv
 • Da biste spriječili ili istražili moguće nepravilnosti u vezi sa dosjetkama