Svečano otvoren još jedan Tržni centar u Gračanici – Belamionix

https://youtu.be/ViKE1d3ddeY

U Gračanici je pred velikim brojem građana, 18. novembra svečano otvoren novi moderan hipermarket Belamionix u kojem je posao dobilo oko 90 novih radnika.

Belamionix je domaći trgovinski lanac sa razrađenom sopstvenom distribucijom preko 30.000 artikala. Direktni su uvoznici roba iz Kine, Indonezije, Turske i Indije.

Najznačajnija i najopsežnija djelatnost Belamionixa je maloprodaja proizvoda široke potrošnje. Kupcima je obezbjeđena široka i kvalitetna ponuda proizvoda za svakodnevnu upotrebu koju će pronaći u hipermarketima.

Pored Hipermarketa u Srebreniku, Belamionix se nalazi i u drugim gradovima kao što su Doboj, Lukavac, Gradačac, Brčko, Bihać i Cazin.

Kao jedna od uspješnih trgovačkih firmi na području BiH, pored hipermarketa i supermarketa, Belamionix ima i benzinske pumpe.

Kako je za TATABRADA.TV rekao Igor Nikolić šef komercijalne službe Belamionixa, veliki značaj je da je u ovoj kompaniji zaposleno oko 900 osoba sa trendom rasta zaposlenih, s obzirom na najave otvaranja novih objekata.

Komentari

Komentariši