Još jedna poslovnica Belamionixa otvorena u Tinji

Trgovinski lanac Belamionix nastavlja širenje svojih poslovnica po Bosni i Hercegovini. Nakon Gračanice, svečano otvorenje desilo se danas i u mjestu Tinja. Površina ovog supermarketa iznosi 400 metara kvadratnih, a zahvaljujući njemu otvorila su se i nova radna mjesta.

Do sada su građani Tinje, najvećim dijelom putovali do Srebrenika kako bi obavili veću kupovinu. Kazali su da im prija otvorenje ovog tržnog centra te da će im uveliko olakšati i uštediti vrijeme.

Preko 20.000 artikala naći će se u ponudi ovog tržnog centra. Za ovu lokaciju su se odlučili, kako kaže direktor Sejfudin Suljić, jer smatraju da je ovom mjestu neophodan jedan veći tržni centar.

Belamionix zasada je prisutan u nekim bh gradovima, kao što su Gradačac, Gračanica, Srebrenik, Tinja, Bihać, Doboj, Tuzla, Cazin, Lukavac i Brčko. U pitanju je domaći trgovinski lanac sa razrađenom sopstvenom distribucijom preko 30.000 artikala. Oni su direktni uvoznici roba iz Kine, Indonezije, Turske i Indije. Trenutno je zaposleno preko 900 osoba u njihovoj kompaniji, sa trendom rasta zbog otvaranja novih objekata.

Komentari

Komentariši