Preko trnja do zvijezda: Arijana Moranjkić “doplesala” do Justina Biebera (VIDEO)

Pomoću plesa rješavamo se problema, bar u tom trenutku i pomoću plesa u nama se budi hormon sreće. Osim što utiče na raspoloženje, uz ples se osjećamo i fizički zdravije i spremnije. Hip Hop ples nije zastupljen u našoj zemlji kao recimo u Srbiji ili čak u Hrvatskoj, ali gledajući godine iza nas i današnji period pomaka ima.

Arijana Moranjkić se plesom počela ozbiljnije baviti po završetku srednje škole, kada je i pokrenut plesni studio “Rebus”. 2014. godine pokrenula je i zumba fitnes gdje i nešto starije generacije imaju mogućnosti da se bave plesom i zdravim životom. Osim što podučava starije, ona i podučava mlađu generaciju Hip Hop plesu.

“Počeci su bili teški, nisam imala podršku, učila sam se iz spotova na tv-u, jer nisam imala priliku da učim od nekog ko je svjetski plesač, nisam imala priliku da odem na neku radionicu, tek su bili neki počeci, ali danas zahvaljujući tome što imam još sljedbenika u plesu ja sam tu gdje jesam. Sjećam se svog prvog nastupa u “Fantomu”, tad sam prvi put plesala za publiku, i bio je jako lijep osjećaj, a treme nisam imala jer sam uvijek živjela za taj trenutak kad ću ja nešto pokazat iz srca i da ispunim sebe i svoju dušu tim svojim nastupom i koreografijom, jer svi ljudi koji se bave nekom umjetnošću moraju imati svoj način da se izraze ” rekla nam je Arijana Moranjkić na početku razgovora.

Djeca je obožavaju, kako kažu nije uopće stroga s njima te im nikad nije dosadno na treninzima.  Zadovoljni su što im je zabavno na treninzima i što se druže, a najviše se raduju takmičenjima na kojima učestvuju.

O Arijaninim počecima kao instuktora hip hop plesa i zumba fitnesa, njenim nastupima u Super talent show-u, o njenoj reakciji kada je prošla online audiciji za svjetsku turneju Justin Biebera, i još mnogo više pogledajte u našem tv prilogu.

Komentari

Komentariši