Kad si sretan ti naruči Tuzlansko i osvoji novi Passat B8

U prostorijama Tuzlanske Pivare održana je konferencija na kojoj je menadžment ove kompanije prezentirao investiciju u novo kompresorsko postrojenje za PET i filtraciono postrojenje, kao i organizovanje SMS nagradne igre “Kad si sretan ti naruči Tuzlansko”.

Na ovoj konferenciji svim prisutnima se obratio direktor ove kompanije Fahrudin Salihović, koji je istakao da mu je čast i veliko zadovoljstvo biti uposleni radnik Pivare Tuzla. On navodi da je prilika da Pivara nastavi sa svojim trendom, kao i to da je Pivara Tuzla u posljednje tri godine u proizvodnju uložila 15 miliona konvertibilnih maraka.

“U ovoj godini planirano je 5 miliona, a u prva dva mjesca odmah milion i 200 hiljada konvertibilnih maraka u kompresorsko postrojenje. Kompresorsko postrojenje koje treba da poveća količinu proizvodnje i PET ambalaže i konzervi, što znači da je povećena i proizvodnja  piva i sokova i što vjerovatno znači da će biti povećan i broj radnika”, kazao je Jasmin Imamović, gradonačelnik Tuzle na ovoj konferenciji.

Ministar privrede Osman Puškar kazao je da kada je u pitanju Tuzlasnki kanton da se ima dovoljno sredstava i mogućnosti da se dodatnim investiranjem može napredovati u radu i da se može graditi dobar i ugodan život.

Kao i prethodnih godina tako i ove Pivara d.d Tuzla organizuje tradicionalnu SMS Nagradnu igru.

“SMS Nagradna igra pod sloganom “Kad si sretan ti naruči Tuzlansko”, počinje 20.03.2018 i traje do 31.08.2018.godine. Pivara d.d Tuzla je svojim sretnim dobitnicima pripremila i brojne vrijedne nagrade koje uključuju putovanje, tablete, mobitele, bicikle i još mnogo toga, a najsretniji dobitnik vozit će novi Passat B8, koji će biti dodijeljen u Finalnom izvlačenju 31.08.2018. godine” zaključila je koordinatorica marketinga Sabina Granov Hukić.

Pivara d.d Tuzla je zadržala i potvrdila lidersku poziciju na području Tuzlanskog kantona, a svojim distributivnim centrima u Sarajevu i Bihaću postala je dostupna u cijeloj zemlji te se na taj način približila svojim potrošačima kako bi udovoljila njihovim zahtjevima.

Pivara d.d Tuzla osnovana je 1884. godine i od tada sve do sada je bila i ostala društveno odgovorna kompanija koja je prošla kroz težak tranzicijski period i koja je nastavila da čuva i gradi tradiciju svog proizvoda i kvaliteta.

Komentari

Komentariši