“Đak Sport” Srebrenik: Povodom svečanog otvorenja popust od 20% na cjelokupan asortiman (VIDEO)

“Đak Sport” jedan od najvećih multibrendiranih lanaca sportske opreme otvoren je i u Srebreniku u ulici Bosanskih branilaca. Povodom svečanog otvorenja koje traje od 19. do 21. aprila, kupci će moći ostvariti popust od 20% na cjelokupan asortiman.

U asortimanu ove prodavnice možete pronaći najpoznatije brendove poput Nike, Adidas, Reebok, Hummel, Kappa, Converse, Puma i mnoge druge, a njihovi objekti raspostranjeni su širom regiona. “Đak Sport” broji oko 80 maloprodajnih objekata i oko 700 zaposlenih, dok broj njihovih artikala doseže čak do 6000.

Multibrendirani lanac sportske opreme “Đak Sport” ima široku ponudu najpoznatijih sportskih brendova obuće, odjeće i opreme za fudbal, trčanje, košarku, rukomet, odbojku, tenis kao i za svakodnevne prilike.

Misija ove kompanije da najpopularnijim sportskim brendovima, stabilnim poslovanjem  i uslugom unesu zdrav duh u sve segmente života, kao i to da uvijek budu povezani sa svojim potrošačima, klijentima i partnerima, kroz iskustvo i dizajn proizvoda.

Sa svojim poslovanjem, prije dvije decenije krenuli su sa tržišta Srbije, a sada su svoje poslovanje proširili i u Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu te Makedoniju, a nastoje ga širiti i dalje.

Komentari

Komentariši