Najavljujemo: “Na kraju dana” – Novi magazin u programu televizije Tatabrada!

U svom nastojanju da vam pružimo što kvalitetniji i zanimljivi sadržaj, televizija Tatabrada pokreće novi magazin “NA KRAJU DANA” koji će biti emitovan svakim radnim danom u terminu od 18:oo do 21:ooh.

Magazin “NA KRAJU DANA” ima za cilj gledaocima pružiti raznolik sadržaj informativno – zabavnog karaktera. Kroz niz emisija zabavnog, ali i edukativnog karaktera, “NA KRAJU DANA” vam donosi priče iz različitih sfera života kroz segmente: “S nama na drugačiji način”, “Život priča priče”, i “Kroz život pozitivno”.

Kao i do sada, gledaoci mogu očekivati provjerene, inovativne, ali i aktuelne priče, PRIČE DRUGAČIJE ISPRIČANE!

Zanimljivi ljudi, neobični događaji i priče sa margine će dobiti medijsku pažnju koju zaslužuju, bez obzira na političku, vjersku, etničku ili bilo koju drugu različitost ili polarizaciju…

U toplim ljetnim danima, gledaoci će moći osjetiti pravo osvježenje koje na male ekrane donosi televizija Tatabrada, a prije svega informaciju, zabavu i razonodu, na drugačiji način.

Petak 06. juli – prvo prikazivanje

“NA KRAJU DANA” televizije Tatabrada će vašu svakodnevnicu upotpuniti interesantnim događajima i sagovornicima kroz serijale “I ovo je BiH”, “Stari zanati”, “Naša školica”, ali i raznim anketama, reportažama, biografijama poznatih…

Kroz kratke priloge i priče ćemo vas voditi na daleka putovanja u “TV razglednici” ali paziti i o vašem izgledu i zdravlju kroz rubrike “Lifestyle” i “TV ordinacija” za što spremamo odlične savjete za vaše zdravlje, ali i kako da prebrodite ljetne žege.

S toga, toplo vam preporučujemo, da već od ovog petka od 18:ooh, ali i svakog radnog dana, budete uz male ekrane i vaš novi, zanimljivi tv sadržaj.

Vaša televizija TATABRADA!

Komentari

Komentariši