SVE JE SPREMNO ZA ROCK AM LAKE 2018! ORGANIZATORI: Vidimo se u subotu na jezeru “Ribarska priča”!

Nakon dva uspješna, sada već tradicionalni, 3. po redu “Rock Am Lake 2018” festival, održaće se u subotu 14. jula na predivnom jezeru “Ribarska priča” u Špionici kod Srebrenika.

Jedan od organizatora ovog festivala Malik Smajlović, istakao je, da, predivan ambijent, ali i bogat muzički program koji će zadovoljiti svačiji ukus, je svakako dobar razlog da svi ljubitelji žešćeg zvuka u subotu dodju na ovaj festival.

“Sjajni bendovi, pivo, roštilj, predivan ambijent, sve to, bez sumnje, učiniće svakom posjetitelju ovo festivalsko veče posebnim. Što se muzičkog programa tiče, ove godine imamo za svakog ponešto, iz Slavonskog broda dolazi nam Brodsky Blues Band, zatim No Rules sa garage-rock prizvukom, sa novim albumom dolazi nam i Snake Eater, za ljubitelje žešćeg zvuka tu je Trapped Under Ice, Metallica tribute, a kao zvijezde večeri tu je legendarni Bolero”, rekao je Smajlović.

Ulaznica na festival je 5KM, što je svakako minimalan iznos s obzirom na sve što ovaj festival nudi, istakao je Smajlović za kraj razgovora.

Komentari

Komentariši