Banja Kulaši kod Prnjavora: Savršeno mjesto za rehabilitaciju ali i za relaksaciju!

Oko 14 kilometara od Prnjavora, na pravcu za Teslić, podno planine Ljubić (596m n.v.) nalazi se Banja Kulaši koja od početka 2015. posluje kao Banja Kulaši d.o.o. i od tada je u vlasništvu preduzetnika iz Prnjavora, koji je odmah krenuo u kompletno, detaljno preuređenje i u najmoderniju rekonstrukciju, sa željom da je pored domaćeg tržišta, plasira i širom Evrope. Da je plasira kao jednu modernu i profesionalno organizovanu, adekvatno opremljenu Banju i shodno svemu tome, s vrhunski obučenim personalom.

Banja Kulaši je građena pored izvora sa izuzetno ljekovitom i jedinstvenom visokoalkalnom sulfidno oligomineralnom hipotermalnom vodom od 27-28oC koja je bakteriološki potpuno sterilna s konstantnom kvalitetom i nevjerovatno visokim pH faktorom od 11,75 a po sadašnjim saznanjima u Evropi do sada, pored ovog izvora, su poznata još samo dva, a u svijetu još dodatnih 4 tj. ukupno još 6 izvora sa termomineralnom vodom sličnog kvaliteta!

Efikasnosti i djelotvornost vode Banje Kulaši je dokazana u preko 90% slučajeva koji su je u propisanim vremenskim terapijama koristili.

Naročito je efikasna kod liječenja:
– Psorijaze, neurodermitisa, ekcema kao i kod mnogih kožnih bolesti
– Kod bolesti bubrega i mokraćnih puteva ( Kamenac bubrega i mokraćnog mjehura, hroničnih infekcija …)
– Bolesti organa za varenje (gastritis, čir na želucu …)
– Bolesti ženskih polnih organa
– Povišen krvni pritisak, holesterol, dijabetes Tip 2,
– Posljedica tjelesnih povreda i lokomotornog aparata (reumatizam)

Primjena i način primjene uz ev. potrebnu i odgovarajuću termičku pripremu za pojedine terapijske procedure: Banjanjem, kupanjem, plivanjem (Hidrokinezioterapija), pijenjem, ispiranjem, orošavanjem, inhalacijama i oblogama.

Za više informacija posjetite banjakulasi.com

Komentari

Komentariši