Najava humanitarnog koncerta u Tuzli za Mehmeda Šabića

Filmark produkcija organizuje humanitarni koncert 12.10.2018. godine u maloj dvorani SKPC Mejdan Tuzla sa početkom u 19 sati za prikupljanje novčanih sredstava Mehmedu Šabiću, dječaku koji je nešto više od godinu dana usljed tragičnog događaja, u potpunosti izgorio.

U tom trenutku šanse za Mehino preživljavanje bile su jedan posto. Dječakovo srce tada je nakratko prestalo da kuca, a oštećena su bila pluća i pojedini organi. Godinu kasnije, Meho je na nogama i kreće prema narednoj fazi liječenja, koje nastavlja u Turskoj, a troškovi idu do 50.000 Eura. Sada je potrebno operativnim zahvatima vratiti funkcionalnost ruku i uraditi dodatne operacije glave i vrata. Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” pokrenula je akciju prikupljanja sredstava kako bi mali Meho mogao čim prije da nastavi sa liječenjem.

Pozivamo vas u ovoj humanitarnoj akciji i da ujedinjenim snagama pomognemo dječaku Mehmedu koji treba našu pomoć da pobijedi ovu tešku bitku. Koncertu su se odazvali Fatmir Sulejmani, Armin Dedić, Džejla Ramović, Armin Jusufović, Meliha Imširović, Belma Huseinefendić, Belma Sakić, Ajla Medić, Emir Hadžihasanović, Nadina Hadžiselimović, Adnan Kahrić i Ishak Isabegović. Karte uskoro na prodajnim mjestima: CD Mido Shop, Sagittarius , The Doors 12 po cijeni od 3 KM.

Komentari

Komentariši