ZELENI RAJ: Garden centar u Kalesiji otvorio četvrtu poslovnicu (VIDEO)

Od srijede 17. aprila 2019. godine Kalesija je postala bogatija za još jedan vrtni centar koji je u ovaj grad unio osvježenje. Kompanija Hypomarket, inače lider u prodaji i distribuciji vrtne opreme je svečano otvorio svoju četvrtu maloprodajnu jedinicu “Garden centar” u sklopu TC Belamionix u Kalesiji uz primamljive popuste, poklone i pogodnosti pri kupovini.

Svoje prve kupce u Kalesiji Garden centar je dočekao i više nego spremno. Svaki kupac je nagrađen prigodnim poklonom i popustom od 10% na cjelokupan asortiman iz bogate ponude od preko 10.000 artikala iz programa vrtne opreme i namještaja, mašina i alata, pčelarskog programa, građevinskog programa i betonske galanterije, sve za kućne ljubimce, kućne plastike i brojnih drugih artikla bez koji se danas ne može zamisliti vođenje domaćinstva i uređenje vrta.

Lejla Mujkić, voditeljica maloprodaje Garden centara je prilikom otvaranja poslovnice u Kalesiji naglasila kako ovaj prodajni lanac svoje kupce uvijek obraduje sa sedmičnim akcijama i sniženjima tokom kojih mogu kupiti po znatno sniženim cijenama sve iz sezonskog asorimana.

“Nakon sezone sadnog i sjemenskog materijala, trenutno je u toku sniženje na baštenski namještaj i roštilje, potom ćemo imati sniženje plažnog i programa za boravak u prirodi jer pratimo sezonu i trudimo se kupcima obezbijediti uvijek najbolje i najpopularnije artikle po sniženim cijenama,” rekla je Mujkić.

Garden centar posluje sa brojnim domaćim i inozemnim proizvođačima vrtne opreme i namještaja, a najviše uvozi kvalitetnu robu iz Italije koju isporučuje kupcima u cijeloj BiH, a koji se mogu naći i u četiri poslovnice Garden centra u Srebreniku, Šićkom brodu, Bingo City Centeru, a od srijede i u Kalesiji. Tu se mogu pronaći renomirani svjetski brendovi kao što su Stihl, Ruris, Villager, Makita, Bosch, Gardena, Dick, Fiskars…

Na otvorenju ovog “zelenoj raja” smo primijetili veliku zainteresiranost za prekrasne orhideje koje su razgrabljene na samom startu što zbog svog zanosnog izgleda što zbog znatno snižene cijene.

Posao u ovom centru dobila su 4 nova radnika, a kako ističe Mujkić broj radnika će sigurno rasti.

Za pohvaliti je činjenica da su priliku za posao i dokazivanje dobili mahom mladi koji nisu krili oduševljenje novim poslom u prelijepom ambijentu, a svojom susretljivošću su oduševili i kupce.

Kako je bilo na otvaranju pogledajte u tv reportaži

Komentari

Komentariši