Hazim Hadžić – gost emisije “Jutro sa Azrom”

Kažu da je smijeh najbolji lijek za sve i da je dan bez smijeha izgubljen dan.

S tom konstatacijom slaže se i mladi književnik i student teatra, filma i medija, Hazim Hadžić iz Kalesije, kreator Omerovce, jednog od najpopularnijih likova na instagramu, koji nas svakodnevno nasmijava i uljepšava nam dan.

Hazima smo ugostili u jutarnjem programu radija Studio D. Iako nam je već ranije priznao da je više kasnokasnilac nego ranoranilac, ipak kaže da mu nije bio problem poraniti zbog slušalaca radija Studio D.

Pored toga što nam je otkrio neke trikove za razbuđivanje bez kafe, Hazim je bio zadužen i za izbor muzike, pa su tako slušaoci radija Studio D mogli uživati u pjesmama Željka Joksimovića, Dine Merlina, Nine Badrić i Goce Tržan.

Nakon toga, otkrio nam je dosta detalja o knjizi “Da vam Minka nešto kaže – motivacioni priručnik za one zarobljene u kružnom toku” koja bi u rukama čitalaca trebala biti već u septembru.

Nije ljubomoran, kaže Hazim a mi mu, kao, vjerujemo :)) Pored Vlade Georgijeva, često sluša Ljetne kiše od Lexington benda i Čuvam se, pjesmu Marije Šerifović, koje je odabrao i za slušaoce radija Studio D.

Uz dobru muziku, u ugodnom ćaskanju saznali smo da i rad na domaćoj humorističnoj seriji “Opšta situacija” odlično napreduje i da bi prvu epizodu mogli gledati već ove jeseni.

Dakle, Minka će uz knjigu, biti i glavni lik serije “Opšta situacija” Ova ekskluzivna informacija za radio Studio D i televiziju TataBrada ponajviše će obradovati Minkine mnogobrojne fanove i pratioce na društvenim mrežama, a upravo za njih, Hazim je za kraj emisije ostavio nekoliko Minkinih savjeta i preporuka:

Svaki dan nam je potrebna nova motivacija i nešto što bi nas inspirisalo.

Dovoljno je samo da vjerujemo u sebe, svoje postupke i svoj rad.

Rekao je Hazim Hadžić dok se je obraćao našim slušaocima.

Hazim Hadžić i lik Omerovce koji je kreirao iz čiste dosade, dokaz su da svi možemo uspjeti u onome što volimo.

Komentari

Komentariši