Prezentacija Schüco Demo Truck – Herceg d.o.o. (VIDEO)

Kompanija Herceg d.o.o. Srebrenik, najveći domaći proizvođač PVC i ALU prozora i vrata je u saradnji sa AluKönigStahl-om Bosna i Hercegovina, oficijelnim zastupnikom Schüco sistema za BiH, priredio je prezentaciju Schüco Demo Trucka.

Posjetioci su imali priliku da se upoznaju sa novim premium proizvodima u sklopu europske turneje Schüco Demo Truck-a. Impozantno posloženo promotivno vozilo nudi širok uvid u dostignuća Schüco tehnologije.

Schüco je također predstavio inovativna rješenja kako za funkcionalnost tako i za sigurnost kao i demonstraciju nove usluge koja će od sada biti dostupna u kompaniji Herceg d.o.o. kao prvoj i jedinoj na području Bosne i Hercegovine za svoje buduće mušterije.

Naime riječ je o novom prodajnom alatu pod nazivom ” Schüco product configurator”, kreativnom rješenju koji vizuelno demonstrira kako će u konačnici izgledati njihov proizvod na vašem objektu. Uz pomoć tog alata će se moći kreirati ponude prema zahtjevima kupaca te u isto vrijeme raditi i vizualizaciju gotovog proizvoda kao i kalkulacija ukupne i konačne cijene kompletne usluge.

Kompanija ALUKÖNIGSTAHL je prepoznatljiva na bh. tržištu po aluminijskim zastakljenim fasadama koje krase najveći dio objekata izgrađenih u proteklih 14 godina, koliko posluju u BiH.

Za posjetioce ove prezentacije je organizovan i obilazak proizvodnih pogona firme Herceg kako bi mogli uživo vidjeti proces proizvodnje visoko-kvalitetnih prozora i vrata.

Komentari

Komentariši