Otvorenje novog TC Bingo u Živinicama (VIDEO)

Presjecanjem vrpce tačno u 12 sati, zvanično je otvoren novoizgrađeni Tržni centar Bingo u Živinicama. Kompanija Bingo otvorila je svoja vrata kupcima i posjetiteljima i priredila im neviđenu zabavu i brojna iznenađenja.

Ovaj Tržni centar izgrađen je uz hipermarket Bingo koji je otvoren u decembru prošle godine i to na mjestu starog hipermarketa koji se tu ranije nalazio. Novi objekat je savremeni tržni centar,  koji se prostire na više od 30 000 kvadrata i koji zapošljava oko 350 osoba. U centru su smješteni restoran, kuglana, igraonica te poslovni prostori sa svjetskim i domaćim brendovima i buticima.

Prema riječima rukovoditeljice službe marketinga kompanije Bingo, Tatjane Paunoski, Živinice im nisu slučajni odabir za izgradnju ovako fascinantnog objekta. Iz organizacije kompanije Bingo kažu da je prva velika priča krenula upravo iz Živinica. Bingo je svoj prvi veći centar izgradio upravo ovdje.

O samom značaju objekta za grad Živinice reko je i gradonačelnik Samir Kamenjaković:  “Ovaj centar će osim u zapošljavanju ljudi, pomoći  i da grad Živinice zaista postanu centar okupljanja, gdje će pored građana Živinica, dolazit  i građani Općine Banovići, Općine Kladanj i Općine Kalesija. Živinicama odavno već treba ovakav centar i zaista se radujem da je danas otvoren, a vidjevši ponudu smatram da će građani Živinica imati sve na jednom mjestu.”

Bingo je svojim posjetiteljima pripremio cjelodnevno slavlje. Najmlađi su mogli uživati u druženju sa animatorima, face paintingu ili crtanju na licu, a dok su se mališani zabavljali  i razvijali maštu na radionicama, roditelji su bili u prilici da uživaju u šopingu i brojnim iznenađenjima i popustima koje su samo za njih pripremili u TC Bingo. Za veliku koncertnu feštu pobrinuti će se  Armin Dedić.

Otvaranjem tržnog centra u Živinicama, Bingo nastavlja svoju ekspanziju. Krajem prošlog mjeseca otvorio je svoju 207. poslovnicu u Gornjem Vakufu / Uskoplju, a najavio da će ih do kraja godine otvoriti još nekoliko.

Vjerujemo da će TC Bingo u Živinicama postati omiljeno mjesto za kupovinu, izlaske, druženje i zabavu.

Komentari

Komentariši