Black friday u Garden centrima: Zadovoljni kupci iskoristili sniženja! (VIDEO)

Najbolji način za početi praznicnu sezonu je dopustiti sebi uživanje u brojnim akcijama i popustima koje donosi Black Friday.  Ovaj praznik  shoppingholičara svoj zvanični naziv Black Firday dobio je 60-ih godina prošlog stoljeća.

Trend koji u svijetu polako jenjava, čini se da u BiH tek sada doživljava ekspanziju. Sarajevo, Mostar, Tuzla ali i ostali gradovi BiH su dokaz da građani naše države prate svjetske trendove, bar kada je kupovina u pitanju. Veliki cjenovni popusti, brojne akcije i gužve na kasama obiljezili su 29. novembar.

Black Friday ili Crni petak obilježio je i lider u maloprodaji opreme za vrt i pratećeg asortimana za uređenje vrta i sezonskih artikala, GARDEN CENTAR.

Ova prva specijalizirana trgovina vrtne opreme u BiH je samo za svoje kupce pripremila nevjerovatne akcije u svim prodajnim centrima.
Tako su kupci u objektima u Srebreniku, Šićkom Brodu, Tuzli i u Kalesiji, gdje ovaj maloprodajni lanac ima svoje trgovine, mogli iskoristiti nevjerovatnu akciju 2+1 gratis i u ovoj ekstra ponudi obezbijediti se opremom za kuću i vrt.

Odlične pogodnosti kupci su mogli iskoristiti na asortimanima vrtnog namještaja, kosilica i ostalih alata za vrt, alata i opreme za kuću, elektro i program rasvjete, posuđa i programa staklene dekorativne ambalaže, jelki i novogodišnjih ukrasa i još preko 5000 različitih artikala po najboljim cijenama u BiH.

Svaki treći kupljeni prozivod kupci su dobili besplatno. Ovom nevjerovatnom ponudom, zadovoljni su bili kupci u svim Garden centrima. Samo za televiziju Tatabrada i radio Studio D kazali su šta najčešće kupuju i kako su zadovoljni akcijom Garden Centra za Black Friday.

Atmosferu sa Black Friday-a donosimo u videu ispod.

Komentari

Komentariši