Promocija knjige Kako (pro)voditi ljubav: Vahida Djedović otkrila tajne uspješnih veza (VIDEO)

Veze su najsavremenija tema o kojoj danas vole razgovarati i mladi i stari, a ovo je, čini se, jedina društvena igra koju vrijedi igrati, uprkos rizicima koje ona donosi.

Ovo je dio iz najave nove knjige psihoterapeutkinje Vahide Djedović – “Kako (pro)voditi ljubav”, koja je u prepunoj dvorani biblioteke “Derviš Sušić” u Tuzli promovisala svoju treću po redu knjigu.

Vahida je kazala u uvodu kako ljudi imaju predrasude prema romantičnoj ljubavi, a pojašnjavajući naziv knjige, Djedović je rekla kako je provođenje ljubavi zapravo tvrdoglavost.

U razgovoru sa ovom najpoznatijom savremenom bh. autoricom saznali smo i šta je ljubav uistinu.

Promotori knjige “Kako provoditi ljubav” su bili klinički psiholog Mitra Mirković Hajdukov, psihoterapeut Radivoje Delić, i moderatorica promocije Meliha Mulahalilović Žiško.

Za knjigu “Kako (pro)voditi ljubav” promotori su se vrlo pohvalno izrazili, primjetivši da je autorica studiozno a i praktično kao psiholog koristila praksu iz struke, radeći sa raznim naraštajem i raznim iskustvima kako njenih pacijenata tako i iz iskustva drugih.

Treća po redu knjiga autorice Vahide Djedović se razlikuje od prethodnih po tome što je ovu knjigu u potpunosti posvetila romantičnoj ljubavi.

Samo za televiziju Tatabrada, Vahida Djedović je dala savjet djevojkama i ženama kada su u pitanju muško-ženski odnosi ali i veze i odnosi općenito.

Knjiga “Kako (pro)voditi ljubav” preporuka je svima koji žele znati sve o ljubavi, od doba mlade zaljubljenosti pa sve do prave ljubavi.

Šta smo saznali u razgovoru sa Vahidom, ali i kako je izgledala promocija njene knjige pogledajte u videu ispod.

Komentari

Komentariši