Djelić atmosfere u Zimskom gradu Tuzli: Novogodišnji planovi Tuzlaka (VIDEO)

Praznična čarolija je svuda oko nas. Najbolje vrijeme godine nam je došlo, a zimska čarolija je stigla i u Tuzlu.

Zimski grad Tuzla ove godine će prirediti najveću zabavu na otvorenom. Na najvećem i najljepšem trgu u BiH, Trgu slobode, nastupit će neke od regionalnih muzičkih zvijezda. Pored odlične muzike, Tuzlaci će moći uživati u bogatoj gastro ponudi: poznate fritule, kuhano vino različitih aroma, sirevi, roštilj i dr domaći proizvodi .

Doček 2020. godine Tuzlaci će slaviti uz grupe Van Gogh, Divan i pjevača Al Dina.

Vjerovali u Djeda Mraza ili ne, on je sinoć zajedno sa vilenjacima posjetio Tuzlu.

Zimsku čaroliju u ovom gradu su dodatno uljepšali jedinstveni Coca Cola kamion, Djed Mraz i vilenjaci, s kojima su se tuzlanski mališani mogli družiti od 17 do 20 sati, uz igru, poklone i osmjehe.

Svi sugrađani su bili u prilici da donesu i igračke koje mogu ubaciti u Coca Cola kutiju, a koji će biti poklonjeni djeci kojoj će uljepšati praznike.

Dok je Djed Mraz dijelio poklone mališanima, oni nešto stariji su iskoristili priliku za fotografisanje u svjetlucavom Coca-Cola ambijentu.

Djeda Mraz voli činiti dobra djela, ali ih možete činiti i vi te pokloniti nekome ono što mu najviše treba: poljubac, zagrljaj ili druženje.

S obzirom da nam se doček 2020. bliži pitali smo Tuzlake gdje planiraju za Novu godinu. A koga smo to sreli u baštama tuzlanskih kafića i gdje će Tuzlaci za Novu godinu, pogledajte u videu ispod.

Komentari

Komentariši