Una Stjepić: Djevojka koja svojim kreacijama “šokira” bh. javnost (VIDEO)

Vile, vilenjaci, vampiri, vještice, sve što uključuje primjenu posebnih boja za lice i tijelo, umjetne krvi, umjetnih zubala, proteza, umetaka i sl. dio je special effects make up vještine. Ekstravagantno, bizarno, neobično ili izazovno… Voljeli mi to ili ne, ali beauty trendovi nikad nisu bili toliko raznoliki.

Influenserka, make up umjetnica, dizajnerica nakita, a odnedavno i kreatorica vlastite modne linije, Una Stjepić je multitalentovana Tuzlanka, koja svojim radovima zapanjuje javnost u BiH.
Njene vile, vještice i dr. make up efekti frapiraju bh. javnost, a oni koji prate ovu influenserku uživaju u njenim radovima. Sa ovom kreativnom umjetnicom imali smo priliku razgovarati.

Una Stjepić se nedavno okitila titulom kreatorice modne linije, a samo za televiziju Tatabrada, Una je ispričala o tome kako je došla na ideju da kreira vlastitu liniju odjeće “We come to slay“, ali i koliko joj je dugo trebalo za izradu modne linije? Kakavi su joj bili počeci i šta za nju zapravo predstavlja šminka, Una je otkrila u razgovoru za našu televiziju.

O čemu smo pričali sa mladom umjetnicom, pogledajte u videu ispod.

Komentari

Komentariši