Izbor za Naj baštu TK: Pogledajte čija je bašta bila najljepša? (VIDEO)

Da bismo se odmorili nakon dugog i iscrpljujućeg dana potrebno je da u svom dvorištu stvorimo jednu malu oazu mira, tišine i odmora za oči. Obzirom da je Tuzlanski kanton poznat po nevjerovatno lijepo uređenim baštama, Radio Studio D & Tatabrada.tv u saradnji sa Garden Centrom su u proteklom periodu organizovali Nagradnu igru Naj bašta TK. Period glasanja je završen, a proglašeni su pobjednik nagradne igre kao i drugo i trećeplasirani.
Pobjednik nagradne igre Naj bašta je Mirsad Aljić iz Živinica, kojeg smo posjetili i uručili mu nagradu, kako bismo bar na trenutak uživali u toj oazi mira, koja je osvojila oko 1500 vaših lajkova.

Ribice, voda, zelenilo, ptičice sve se to nalazi u bašti koja je osvojila glavnu nagradu set vrtnog namještaja u vrijednosti od 360 KM koji se idealno uklopio na njihovoj terasi.

Nakon Mirsada posjetili smo drugoplasiranu Ernu Dedić iz Srebrenika, koju smo očekivano pronašli u bašti.

Obzirom da trećeplasiranog Hazima Dedića nismo pronašli na adresi u Dubravama, nagradu smo proslijedili uposlenim Garden Centra u Tuzli, a mi smo odlučili obići još jednu našu sugrađanku Rahimu Šiljić, kojoj je falilo nekoliko lajkova do treće nagrade. Porodica Šiljić je već od ranije poznata po svojoj prelijepoj bašti zbog koje su i nagrađivani 2011 godine.

Kako nam je bilo u posjeti i šta to ima u najboljim baštama na području TK, pogledajte u videu ispod.

Komentari

Komentariši