Od zanatske radnje do svjetskog brenda – upoznajte Edvina Hodžića Edu (VIDEO)

Jos jedna porodična firma iz Srebrenika postala je poznata i van granica BiH…


Firma Unique Srebrenik u svom dosadašnjem radu ostvarila je uspješne ugovore i kontakte kako sa firmama iz naše zemlje, tako i renomiranim firmama iz Evropske unije.
Ona je, kao što joj to i ime govori, orjentisana na unikatnu izradu i proizvodnju i usluge po zahtjevu kupca. Primarna djelatnost je dizajn interijera, što, između ostalog, uključuje, auto presvlake od svih vrsta materijala, tapaciranje unutrašnjosti vozila, izradu kabriolet krovova, sve do tapaciranja jahti i svih vrsta plovila.
Vlasnik firme Edvin Hodžic ispekao je ovaj zanat počevši ga raditi još u osmom razredu u obućarskoj radnji svog amidže da bi kasnije otvorio vlastitu firmu, koja je svake godine sve poznatija i priznatija. Kod njih se u radionici nalaze i stižu veoma skupocjeni automobili iz raznih zemalja a njihova vrijednost nerijetko prelazi i 100.000 američkih dolara… baš jedan takav, skupocjeni automobil porše 911 zatekli smo u njihovoj radionici i nakon sto su lakireri obavili svoj posao na UNIQUE®️ Team-u je ostalo da odradi kompletan enterijer ovog skupocjenog auta…

U narednim minutama pogledajte kako to izgleda ovaj prekrasni porše nakon što s njim završe momci Unique tima ali i poslušajte životnu priču vlasnika ove uspječne firme.

Komentari

Komentariši