GLEDAJTE VEČERAS! Pravi najmekanije radove od vunice: Bahrinini plišani oblaci koji grle vašu dušu!

Iako sve rjeđe, pokretanje malih biznisa se ipak dešava…  Bahrina Ćerimagić pravi prave plišane oblake. Na to se odlučila kako bi nešto dodatno zaradila, ali i korisno iskoristila malo slobodnog vremena koje pronađe između kućanskih poslova, malodobnog djeteta i posla u kojem pomaže svom suprugu Ismaru.

Jeste li nekada vidjeli najmekanije divne dekice koje svojom bojom, izgledom i materijalom podsjećaju na nešto najmekanije na svijetu? Mi jesmo. I ovaj put vam donosimo jednu pozitivnu priču mlade supruge i majke, koja je odlučila pokrenuti vlastiti biznis.

Ova mlada vrijedna supruga i majka, došla je na ideju da pravi najmekanije dekice koje možete poklanjati novorođenčadima i svima onima kojima želite mekan i topao dodir prepun nježnosti. Njene radove, mekane dekice poput plišanih oblaka, kapice, ali i kapute možete pronaci na fb. stranici Plisky_official. Ove puffy dekice Bahrina izrađuje po vašoj želji, a cijene se kreću od 30KM dok mekane, nježne, neodoljivo nježnih i predivnih boja kapice, koštaju 8KM. Bahrinu možete kontaktirati i na br. tel. 060 32 74 680, te naručiti dekicu ili nešto i za sebe.

Detaljnije o ovoj priči moći ćete pogledati večeras u programu naše televizije Tatabrada, ali i na našem yt. kanalu Tatabrada.tv.

Komentari

Komentariši