GLEDAJTE VEČERAS: Tri brata se vratila iz Austrije u Bosnu i pokrenuli zajednički biznis

U moru loših informacija, negativnih priča, crnila, mi pronalazimo one lijepe i pozitivne i istinski uživamo u njima dok ih pripremamo za vas. Ovaj put smo u potrazi za dobrom, pozitivnom pričom otišli do Kalesije, tačnije do mjesta Jajići i upoznali tri brata koja su se vratila iz inostranstva kako bi u svojoj zemlji započeli vlastiti posao.

Braća Selmanović, uz pomoć svojih roditelja, vratili su se iz zemalja gdje su godinama boravili kako bi radili ono što ih ispunjava i čini sretnim ovdje u svojoj državi, na svojoj rodnoj grudi. Njih trojica su prije par godina krenuli sa idejom o otvorenju farme, a danas njihova farma broji preko stotinu grla, posjeduje najnoviju tehnologiju, i njihova goveda kao da žive u nekom hotelu sa 5 zvjezdica.

Detaljnije o ovoj priči moći ćete pogledati večeras u programu televizije Tatabrada ili na našem YouTube kanalu Tatabrada.tv. Pogledajte i ovu priču i upoznajte vrijednu braću Selmanović i uživajte u još jednoj priči iz naše nam najdraže Bosne i Hercegovine.

Komentari

Komentariši