9 godina sama odgaja kćerke, a sada je jedna i obolila te treba pomoć dobrih ljudi (VIDEO)

U vrijeme ovih prazničnih dana, u vrijeme kada razmišljamo gdje i s kim ući u Novu Godinu, jedna majka brigu brine… Kaže noćima ne spava, od kada se njena djevočica razbolila. Od tada je sve, kaže Subhija, krenulo krivim putem. Imala je posao i brinula o njima, djevojčicama koje danas imaju 11 i 9 godina.  O njima, sama brine već devet dugih godina.

Subhija Jahic, poznatija kao Hana, kako nam reče, živi kao podstanar u kući kod divnih vlasnika u Srebreniku koji za nju i njene djevojčice imaju veliko razumijevanje i podrška su. Velika podrška su i njena majka i otac i brat, za koje Hana kaže da nju i njene djevojčice Seminu i Eminu, doslovno izdržavaju i brinu o njima finansijski ali da su im ogromna podrška.

Sve sto želi Hana, jeste da njena kćerka bude dobro, da se ustanovi tačna dijagnoza kako bi njih tri nastavile sa svojim životom, koji kao da je pauziran od dana kada se starija kćerka razboljela. Poslušajte i ovu životnu priču i ukoliko možete odazovite se i na ovaj apel za nasu sugrađanku i njene djevojčice.

Komentari

Komentariši