Samo Bureku daju da im radi o glavi! Prelaze i stotinu kilometara da bi ga posjetile! (VIDEO)

Preći desetine ili stotine km kako biste vašu kosu, krunu vaše ljepote, naročito na ženama povjerili jednoj osobi, je li to po vama opravdano? Naravno da jeste. On je mladi 22. Kalesijac i mnogo je poznat i prepoznat po svom kvalitetnom radu, ali i frizurama koje radi a koje su nesvakidašnje pa tako nije rijetkost da i iz drugih gradova ali i krajeva upravo mladenke i kume dođu upravo kod njega ili njega pozovu kod sebe, sto nam reče da je moguće i da i tako radi.

On je mnogo skroman te hvalisanje iz njegovih usta nismo mogli čuti ali smo zato čuli pohvale njegovih mušterija. Njegov frizerski salon koji se nalazi u Tojšićima kod Kalesije posjećuju i muškarci i djevojke, i stariji i mlađi i kažu da samo Bureku daju da im radi o glavi, te im nije problem čekati na njegov termin.

U narednim minutama upoznajte jednog marljivog, talentiranog i vrlog frizera Semira iz Tojšića… ukoliko niste, posjetite ga i počastite vašu kosu jednim od tretmana ali i nesvakidašnjih frizura koje ovaj Kalesijac radi. Izađite iz salona spremni za modnu pistu, što da ne… uživajte u još jednoj pozitivnoj priči.

Komentari

Komentariši