Ispunjene su im želje! Zahvaljujući dobrim ljudima, ne skidaju osmijehe s lica! (VIDEO)

Sjecate li se priče “Sakrijem se od djece da se isplačem od muke, a najteže mi je kada pitaju zašto nemamo!”, tada nam je mlada majka Hajra priznala da bi izlazila vani da skrije od djece suze a plakala je jer nema.

“Nemam!”, je kaže bio odgovor na sva pitanja koja su joj postavljali… Nakon toga, nakon našeg dolaska i priče koju smo donijeli vama, vi ste joj dragi naši divni ljudi vratili nadu u bolje sutra i vratili osmijehe na njihova lijepa lica…

Nerma, Nurif i Senajid uz svoju mamu Hajru sada s osmijehom koji je zamijenio brigu i strah dočukuju nova jutra u svom novom toplom domu.

Zahvalni svima na svemu, bez mnogo priče jer takva je naša stidljiva Hajra, kaže da će zauvijek biti zahvalna dobrim ljudima na ovome! Posjetili smo Hajru u novom domu i porazgovarali sa njom a ona nam je sa suzom u oku, ali koju nije pustila, priznala da je presretna i da ovo nije očekivala, vi ste njima život promijenili.

Na pitanje da li jos nesto fali, odgovorila je s osmijehom pogledavajuci u svoje troje vesele djece da ne fali ništa i da imaju sada sve. Zahvaljujući vama, sada uživajte u jednoj potpuno pozitivnoj priči!

Komentari

Komentariši